Advertisement
    

Top 3 afaceri online la domiciliu cu bani putini

Voi prezenta cele mai usoare, eficiente si profitabile afaceri online ce se pot demara de acasa. Tineti cont de aceste idei si retineti ca sumele pentru un start-up sunt aproape spre 0, acum depinde si de fiecare persoana in parte. Principalul avantaj al unei afaceri la domiciliu este faptul ca sunteti propriul dvs. sef si nimeni nu va comanda, dar nu uitati urmatorul lucru - clientul nostru, stapanul nostru!


Cand cautam pe internet idei de afaceri gaseam numai tampenii de genul – covrigarie, butic la coltul blocului sau diverse alte afaceri de acest gen cu care garantat mori de foame in scurt de la demararea acesteia.
Totusi mi-au atras atentia ideile de afaceri online din mai multe puncte de vedere:
  • Necesita investitii minime, poti incepe o activitate online cu bani putini cu posibilitatea sa te extinzi in timp si aceasta sa devina o adevarata afacere.
  • Este cel mai comod, nu trebuie sa vinzi din usa in usa cum este in cazul companiilor de cosmetice si nici sa muncesti fizic.
  • Investitia initiala este minima, ideea in sine a proiectului conteaza. Au fost nenumarate idei ce la prima impresia au parut o nebunie, iar in timp au ajuns afaceri de milioane de dolari.
  • In cazul in care ai ajuns la un nivel la care nu mai faci fata poti vinde foarte usor afacerea la cheie. Piata site-urilor si a domeniilor este foarte mare.
Asadar sa va prezint poate cele mai profitabile afaceri online ce pot fi demarate lucrand la domiciliu chiar din confortul propriei locuinte.

1. Marketingul afiliat

Cine a incercat marketingul afiliat si nu a avut nici un comision inseamna ca a aplicat gresit. Ei bine marketingul afiliat este o sursa de venit mica spre medie ce este constanta. Aparut in Romania de aproximativ 5 ani a avut o dezvoltare rapida in ultimii ani datorita eficientei sale in toate cele 3 parti: afiliatul, publisherul si platforma de afiliere.
Acesta este pe locul 1 in topul afacerilor cu bani putini realizat de catre mine deoarece investitia initiala este minima sau chiar 0. Si de ce? Simplu! Se poate face afiliere si prin intermediul retelei de socializare FaceBook, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara asemenei altor canale de promovare.
Poti incepe aceasta afacere in mod accelerat din start daca primesti indrumari corespunzatoare. Se recomanda cursul prezentat aici (citeste articolul) ce ofera cele mai bune informatii legate de afiliere promitand un castig foarte rapid. Informatiile sunt explicate mura in gura fiind pe intelesul tuturor.

2. Bloggingul

Daca mi-as incepe acum o cariera de blogger as merge pe un blog foarte nisat deoarece este foarte greu sa te afirmi drept un blogger general. Principalul avantaj (vezi aici lista avantajelor unei afaceri la domiciliu) este faptul ca poti scrie despre subiectele tale preferate, despre hobbyuri, etc.
Un blog despre pescuit spre exemplu va avea un mare impact tinand cont de faptul ca aceasta nisa este slab prezenta pe internet, iar trend-ul este in crestere. Daca esti de sexul feminin poti merge pe o nisa feminina, aici gama este foarte vasta, bloguurile despre fashion prind foarte bine.
Monetizarea este foarte buna, poti vinde articole publicitare pentru cativa euro 3-5 euro pentru inceput urmand ca o data cu cresterea blogului sa ajungi la sume mai ok cuprinse intre 10-20 euro pentru un articol cu caracter personal ce va contine un link catre un anumit site comercial. Bloggerii de top din Romania percep tarife de si 100 euro pentru un articol.
La capitolul monetizare aici poate intra si afilierea prezentata mai sus, poti scrie pe un anumit subiect si prezenta diferite produse si servicii legate de nisa respectiva.

3. Comert online cu obiecte hand-made

La inceput luam in gluma piata online de produse hand made din Romania pana cand am aflat ca o prietena a mamei castiga peste 500 euro lunar doar din personalizarea unor sticle. Aceasta persoana personaliza diferite sticle de bauturi (in special vin si sampanie) ce urmau sa fie date cadou de catre clientii acesteia. Personalizarea nu era cine stie ce dar avea un impact placut. Persoana NU avea un site sau blog de prezentare ci doar anunturi postate pe cateva siteuri gen tocmai si olx.
Daca va pricepeti la ceva de acest gen va puteti orienta catre aceasta nisa. Puteti realiza bratari (sunt interesante cele nautice), felicitari, diverse bijuterii, cosuri pentru cadouri, produse traditionale, ceasuri de perete, magneti de frigider, imbracaminte realizata manual, etc.
Incepeti cu promovarea acestora pe siteurile de anunturi urmand ca apoi sa realizati un magazin online. Nu trebuie sa va sperie acest lucru, acum exista o multime de platforme dedicate ecommerce cu ajutorul carora va puteti realiza propriul magazin online din doar cateva clickuri.
In concluzie va recomand sa analizati putin inainte de a va apuca de treaba. Si nu uitati faptul ca inceputul este cel mai greu, o data ce ati ales sa faceti un lucru acesta este 50% ca si facut. Ca si recomandare, primele 2 afaceri se pot imbina si obtine ceva foarte profitabil, vedeti aici (vezi articol) mai multe detalii.
Spre deosebire de toate ofertele de lucru la domiciliu din Romania, aceasta oferta este probabil mult mai usoara si mai profitabila.

No comments:

Post a Comment